Nouskoon tähteni

Olet tervetullut sivuilleni! Voit lukea runoja, kuunnella niitä lausuttuna sekä nähdä kirjoituksilleni luotuja kuvituksia. Ihastuessasi johonkin voit käyttää mahdollisuutta ostaa mukaan kivan muiston. Ota rennosti ja luota itseesi.

Uutispoimintoja

Lavarunoutta

11.01.2016

Minulla on ollut ilo ja kauhu esiintyä Helsinki Poetry Connectionin Open Micissä Lavaklubilla. Todisteita kaipaavat löytävät herran nimeltä Andres täältä.

Kirjoitan tästä vasta nyt, koska kyseinen lämmin ja avoin tapahtuma tarvitsee tukeasi. Kymmenet ovat auttaneet, mutta myös sinun apuasi tarvitaan! Ole hyvis, tue lavarunoutta!

mesenaatti.me/tue-lavarunoutta

Yksittäisiä runoja

11.08.2014

Olen nyt kopioinut aikaisemmin julkaistut runoni yksittäisiksi artikkeileiksi tänne. Näin esimerkiksi joskus uuttisen yhteydessä julkaistu runo on helpommin löydettävissä tänäkin vuonna. Samalla saavutetaan mielekäs tapa selailla kirjoitukseni aiheen mukaan. Runoja teeman mukaan

Uusi sivusto

29.10.2013

Sivuluisuja kujaraiteilla ilmestyi vuonna 2009. Tällöin rakensin sen ympärille sivuston. Uusi kirjani Iltahedelmän valossa ilmestyy tänä vuonna. Neljä vuotta on paljon aikaa. Uuden kirjan kunniaksi on aika rakentaa uuden sivuston.

Iltahedelmän valossa ilmestyy

21.10.2013
Iltahedelmän valossa ilmestyy

Kirja sai nimen ja kuvitus on valmis! Iltahedelmän valossa on myynnissä marraskuussa. Enää vain hienosäätöä!

Uusi kirja

20.01.2013

Tietyistä asioista kirjoittaminen on varsin vaarallista, koska arvailuja pidetään helposti sitovana lupauksena. Otan nyt kuitenkin tietoisen riskin, koska lähdin möläyttämään Facebookin sivuillani jotakin samansuuntaista. Ja nyt se asia: pyrin siihen, että seuraava kirjani-jolla-ei-ole-vielä-nimeä julkaistaan tämän vuoden lopussa.

Kirja Sivuja kujaraiteilla

Sivuluisuja kujaraiteilla kertoo pohjimmiltaan mainosten ulkopuolelle jääneistä elämistä. Elämä on etsimistä, eikä koskaan ole tarpeeksi hyvin, sillä kauneimmatkin hetket valuvat ohitse.

Elämä on polku syntymästä aina kuolemaan. Sitä kutsutaan myös arjeksi. Arki ei ole yllätyksetön. Arki muuttaa elämämme ennen kuin ymmärrämme sen.

Tämä on esikoisteokseni. Sivuluisuja kujaraiteilla on ilmestynyt vuoden 2009 lopussa.

Kirjan sisältö ei ole tarkoitettu lapsille, mutta tiettyä ikäryhmää en ole kuitenkaan ajatellut. Karttuneesta elämästä saattaa toki olla iloa, joskin runoni esittävät enemmänkin kysymyksiä kuin vastauksia. Tämä sopinee lukijalle, joka karttaa kaikkea aivan valmiiksi pureskeltua. Tästä huolimatta kirjan runoissa ei harrasteta arvausleikkejä vaan esitetään tunnetiloja, tapahtumia ja otetaan kevyesti kantaa yhteiskuntaankin. Runojen tyyli liikkuu naivismista tragikomiikan kautta lohduttomuuteen, mikä saattaa olla pettymys vain iloisia kirjoja lukevalle.

Sivuluisuja kujaraiteissa käsitellään varsin maanläheisiä aiheita kuten parisuhde, rakkaus, työ ja kuluttaminen. Suosittelen tätä kirjaa kaikille niille, jotka ovat saaneet yliannostuksen enkeleistä ja lehmistä!

Täällä voit lukea kirjan joitakin runoja tai kuunnella niitä lausuttuna.

Sivuluisuja kujaraiteilla, runokirja, 156 sivua

Teksti, grafiikka ja taitto © 2009
Valmistaja: Books on Demand GmbH, Norderstedt, Saksa
Kustantaja: Books on Demand GmbH, Helsinki, Suomi
ISBN: 978-952-49818-2-8