Nouskoon tähteni

Olet tervetullut sivuilleni! Voit lukea runoja, kuunnella niitä lausuttuna sekä nähdä kirjoituksilleni luotuja kuvituksia. Ihastuessasi johonkin voit käyttää mahdollisuutta ostaa mukaan kivan muiston. Ota rennosti ja luota itseesi.

Uutispoimintoja

Lavarunoutta

11.01.2016

Minulla on ollut ilo ja kauhu esiintyä Helsinki Poetry Connectionin Open Micissä Lavaklubilla. Todisteita kaipaavat löytävät herran nimeltä Andres täältä.

Kirjoitan tästä vasta nyt, koska kyseinen lämmin ja avoin tapahtuma tarvitsee tukeasi. Kymmenet ovat auttaneet, mutta myös sinun apuasi tarvitaan! Ole hyvis, tue lavarunoutta!

mesenaatti.me/tue-lavarunoutta

Yksittäisiä runoja

11.08.2014

Olen nyt kopioinut aikaisemmin julkaistut runoni yksittäisiksi artikkeileiksi tänne. Näin esimerkiksi joskus uuttisen yhteydessä julkaistu runo on helpommin löydettävissä tänäkin vuonna. Samalla saavutetaan mielekäs tapa selailla kirjoitukseni aiheen mukaan. Runoja teeman mukaan

Uusi sivusto

29.10.2013

Sivuluisuja kujaraiteilla ilmestyi vuonna 2009. Tällöin rakensin sen ympärille sivuston. Uusi kirjani Iltahedelmän valossa ilmestyy tänä vuonna. Neljä vuotta on paljon aikaa. Uuden kirjan kunniaksi on aika rakentaa uuden sivuston.

Iltahedelmän valossa ilmestyy

21.10.2013
Iltahedelmän valossa ilmestyy

Kirja sai nimen ja kuvitus on valmis! Iltahedelmän valossa on myynnissä marraskuussa. Enää vain hienosäätöä!

Uusi kirja

20.01.2013

Tietyistä asioista kirjoittaminen on varsin vaarallista, koska arvailuja pidetään helposti sitovana lupauksena. Otan nyt kuitenkin tietoisen riskin, koska lähdin möläyttämään Facebookin sivuillani jotakin samansuuntaista. Ja nyt se asia: pyrin siihen, että seuraava kirjani-jolla-ei-ole-vielä-nimeä julkaistaan tämän vuoden lopussa.

Kirjan runoja on kirjoitettu pitkän jakson sisällä, vuosina 2009–2013. Näin ollen kirjalle ei voinut määritellä vain yhtä teemaa. Pyrin sitomaan teoksen yhteen panostamalla runojen kulkuun ja asettamalla kuvitukselle yhteisen nimittäjän.

Kirjan kannen aihe sai alkunsa runoista "Lepattavaa lämpöä" ja "Silloin sinulla on". Hedelmien käyttö kannen kuvituksessa vaikutti päätökseen käyttää ruokaa koko kirjassa.

Luumumeren kuvaus

Alempana oleva kuvitus liittyy runoon "Paalu, tähdet ja satama". Runo on julkaistu Satyyrin sivuilla osana kokoelmaa "Runoja työstä".

Luumumeren taitto

Kirjassani Iltahedelmän valossa on 130 runoa. Tutustu kirjaan näiden poimintojen kautta.